Jeugdvriendinnen verkopen juwelen via Facebook

Liesbeth Van den Eynde en Lore Verswijvel zijn gestart met hun juwelenlijn L'or de Lise. Ze verkopen hun ontwerpen via Facebook.

Bert Provoost

Liesbeth uit Berlaar werkt als kinderpsychologe, Lore uit Lier is leerkracht Frans en Latijn. "We zijn begonnen met L'or de Lise als een hobby, ondertussen zijn we zelfstandige in bijberoep geworden. We vinden het een leuke afwisseling. Tijdens onze job zijn we al vaak met ons hoofd bezig. L'or de Lise vormt een fijn tegengewicht om ook wat met onze handen bezig te zijn", leggen de twee uit.

De jongedames, die beiden uit Bevel afkomstig zijn, kennen elkaar al heel lang. "We zaten samen in de Chiro en in de muziekschool. Aangezien we allebei graag creatief bezig zijn, waren we al een tijdje bezig met het maken van onze eigen juwelen. Dit werden er na verloop van tijd te veel om nog zelf te kunnen dragen, dus we besloten om onze krachten te bundelen en ze op de markt te brengen. We zijn begonnen met het verkopen van onze juwelen via een Facebook-pagina, nu staan we ook af en toe op marktjes en houden we thuisverkopen. We hebben beiden verschillende stijlen. Onze collectie is dus heel uiteenlopend. We kunnen er ons ei echt in kwijt."

"Dat we via Facebook verkopen, komt omdat dat we via die weg op een gemakkelijke en efficiënte manier een breed publiek bereiken. Mensen kunnen fan worden van onze pagina en op die manier zie je het onmiddellijk verschijnen als we nieuwe juweeltjes hebben toegevoegd. Ook mensen zonder account kunnen alle albums bekijken. Het werkt prima."

Bert Provoost
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners