Politie zoekt getuigen van afrekening in Balen en Dessel

Politie zoekt getuigen van afrekening in Balen en Dessel

Politie zoekt getuigen van afrekening in Balen en Dessel

Print
Balen - De politie zou graag mensen willen spreken die de Engelsman Kevin BERENGER (57) hebben gekend of die iets meer over hem kunnen vertellen.
De man werd op dinsdag 22 mei 2012 vermoord aangetroffen in het kanaal van Beverlo aan de Kapelstraat in Balen. Hij had een schotwonde in het hoofd. De avond voordien, op maandag 21 mei 2012, moest de brandweer kort voor middernacht (23:58) uitrukken voor een brandend voertuig op een bosweg in Diel bij Dessel. Het brandende voertuig was een grijze Audi RS 4 Avant Quatro die eind vorig jaar (08-09/12/2011) was gestolen in het Nederlandse Breda.

De plaats waar het lichaam van Kevin BERENGER werd gevonden is ongeveer 10 tot 15 kilometer verwijderd van de vindplaats van het uitgebrande voertuig. Het is niet uitgesloten dat er een verband is tussen de moord op Kevin BERENGER en de grijze Audi want verschillende inwoners van Dessel hebben de nacht van 21 mei schoten gehoord rond het tijdstip dat de wagen in brand werd gestoken.

De politie zoekt getuigen van de moord en van de brandstichting in Dessel en zou graag meer willen weten over het doen en laten van Kevin Berenger. Weet u meer over deze man, dan willen de speurders dat graag weten.Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30 30 0.

Toon Verheijen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio