Politie verspreidt robotfoto van aanrander

Politie verspreidt robotfoto van aanrander

Politie verspreidt robotfoto van aanrander

Print
Hoogstraten - De politie en het parket van Turnhout geven een robotfoto vrij van een man die ervan wordt verdacht verschillende meisjes te hebben aangerand in Hoogstraten. De feiten gebeurden tussen 8 september en 19 december 2012.
De man spreekt de meisjes aan en vraagt naar een schilderswinkel of -bedrijf. Wanneer hij hun aandacht eenmaal heeft, laat hij zijn geslachtsdeel zien. Soms gaat de exhibitionist ook verder. Op een speelpleintje nabij de Thijsakkerstraat vroeg hij een meisje van 11 of hij haar mocht betasten. En aan de bushalte aan de Gelmelstraat, tegenover de gevangenis, greep hij een meisje van 24 bij de borsten en in de schaamstreek.

De speurders willen deze man identificeren om erger te voorkomen. Ze doen ook een oproep naar andere slachtoffers die zich nog niet bij de politie hebben gemeld.De dader is een blanke, Nederlandstalige man met een Hollands accent. Hij woont vermoedelijk in de grensstreek. Hij wordt tussen 40 en 50 jaar oud geschat. Hij heeft grijzend haar en is ongeschoren. Hij is slank en ongeveer 1m75 lang. Het valt op dat hij iedere keer witte schilderskledij droeg met verfvlekken erop en enkele keren een bodywarmer.

Meent u deze man te kennen, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0. Ook als u het slachtoffer werd van gelijkaardige feiten, dan willen de speurders dat graag weten. Discretie wordt verzekerd.

De man wordt al zeker verdacht van volgende feiten: zaterdag 8 september om 13 uur in de Thijsakkerstraat (speelpleintje): het slachtoffer was 11 jaar. Een maand later op 16 oktober om 10.30 uur probeerde de man zich te vergrijpen aan een vrouw van 24 jaar in de Gelmelstraat. Op donderdag 29 november gebeurde hetzelfde omstreeks 17.45 uur in de Minderhoutsestraat. De twee slachtoffers waren 14 en 16 jaar oud. Een voorlopig laatste feit dateert van 14 december in de Lindendreef. Het slachtoffer was toen 14 jaar.

Toon Verheijen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio