Ticketverkoop Tomorrowland

Ticketverkoop Tomorrowland

Ticketverkoop Tomorrowland

Print
Rumst - Het succesvolle festival Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 26 tot 28 juli. Ook nu weer kunnen vijfhonderd inwoners van Rumst net als vijfhonderd van Boom genieten van voorverkoop en korting. Daarna start een volgende verkoop van tickets voor inwoners van de Rupelstreek en Aartselaar en pas daarna start de verkoop voor de rest van België en een week later voor gans de wereld.
De inkom voor drie dagen Tomorrowland bedraagt 145 euro wanneer je op vrijdag 18 september vanaf 18u bij de eerste vijfhonderd bestellers bent. Op vrijdag 25 januari vanaf 18u kunnen ook inwoners van Aartselaar, Niel, Schelle, Hemiksem, Willebroek en opnieuw Boom en Rumst hun kans wagen om en ticket te bemachtigen maar dan wel aan de prijs van 182 euro. Op 9 februari kan iedereen uit België en op 16 februari iedereen over de ganse wereld trachten via de online shop hun tickets trachten te reserveren aan de prijs van 198,5 euro. Het maximum aantal bezoekers per dag blijft op zestigduizend behouden.

De webshop is te vinden op: www.tomorrowland.com/voordeeltickets rumst. Het afhalen en betalen van de tickets is voorzien op zaterdag 2 maart 2013 vanaf 9u30 tot 12u in PRD "De Schorre". Bij het afhalen van de tickets zal de identiteitskaart gevraagd worden want alle tickets staan op naam. Jef Wijckmans

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio