Tomorrowland: korting voor inwoners Willebroek, Aartselaar en Rupelgemeenten

Tomorrowland: korting voor inwoners Willebroek, Aartselaar en Rupelgemeenten

Tomorrowland: korting voor inwoners Willebroek, Aartselaar en Rupelgemeenten

Print
Willebroek - Zeshonderd Bomenaars en vijfhonderd Rumstenaars kunnen zich vrijdag online registreren voor een kortingsticket voor drie dagen Tomorrowland. Er zijn nadien nog een keer 500 kortingtickets voor de inwoners van de gemeenten Boom, Rumst, Niel, Schelle Hemiksem, Willebroek en Aartselaar.
Tomorrowland, waarvan de laatste editie is uitgeroepen tot het beste Europese en het beste festival van de wereld, heeft dit jaar plaats van vrijdag 26 tot zondag 28 juli. Organisator ID&T zorgt voor 600 Bomenaars en 500 Rumstenaars voor een voorverkoopformule. Beide gemeenten krijgen die tickets aan 145 euro. De volle prijs bedraagt 198,5 euro voor de drie dagen.

Beide gemeenten krijgen hiervoor een aparte (registratie)shop. Er moet niet online betaald worden, enkel geregistreerd. De betaling gebeurt bij het afhalen van de tickets. Registreren via deze online shop kan vanaf vrijdag 18 januari 18u tot en met vrijdag 25 januari 18u of tot alle tickets weg zijn. Een ticket per persoon.

Haast is geboden, want de eerste zeshonderd Bomenaars en vijfhonderd Rumstenaars die zich registreren in de shop van Boom/Rumst zijn zeker van hun ticket. Zij ontvangen, na controle van de identiteitsgegevens door de gemeente Boom/Rumst, een bevestigingsmail die ze moeten meenemen wanneer ze hun ticket afhalen.

Er is ook een tweede kans voorzien voor wie uit de boot valt voor deze kortingtickets. Die tweede kans houdt in dat de eerste 500 inwoners van de gemeenten Boom, Rumst, Niel, Schelle Hemiksem, Willebroek en Aartselaar zich kunnen registreren op vrijdag 25 januari om 18u en loopt af op zondag 10 februari om 23u, of tot alle tickets per gemeente weg zijn. De prijs van zo'n ticket is 185 euro. Het aantal tickets per persoon is beperkt tot vier.

Het is dus mogelijk voor meerdere personen een ticket te kopen maar de koper moet een inwoner zijn van de Rupelstreek. Het afhalen en betalen van al deze tickets is voorzien op zaterdag 2 maart 2013 vanaf 9.30u tot 12u in 'De Schorre'. Bij het afhalen van de tickets zal de identiteitskaart van de koper gevraagd worden want alle tickets zijn op naam.

De helft van de tickets gaat op 9 februari om 11 uur in verkoop tijdens een aparte Belgische ticketverkoop, met een prijsvoordeel. Het andere deel van de tickets gaat op 16 februari in verkoop en zijn beschikbaar voor de hele wereld. De webshop is te vinden op: www.tomorrowland.com/ticketrupelstreek of www.tomorrowland.com/voordeelticketrumst of registreren op www.tomorrowland.com/voordeelticketsboom voor de tweede ronde van voorverkoop voor de Rupelgemeenten en Willebroek en Aartselaar.

Jan BOEY
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio