Politie zoekt getuigen schietincident op E19

Politie zoekt getuigen schietincident op E19

Politie zoekt getuigen schietincident op E19

Print
Brecht - De politie en het parket van Antwerpen doen een oproep tot getuigen naar aanleiding van een schietincident op de E19.

Op 17 december 2012 was een 40-jarige man uit Borgerhout met zijn wagen op weg naar zijn werk. Hij reed op de E19 richting Breda. Om 21.25 uur was hij ter hoogte van Brecht.

Hij deed een inhaalmanoeuvre en reed op de linkerrijstrook toen plots een zwarte Volkswagen Golf met hoge snelheid achter hem naderde. De bestuurder van de Golf knipperde met de grote lichten om de man zo snel mogelijk te doen uitwijken. Blijkbaar ging dat niet snel genoeg want plots werd de man beschoten met een vuurwapen.

De wagen werd door 2 kogels getroffen. Eén van de kogels ging door de achterbank en werd teruggevonden in de rugleuning van de zetel vooraan. De Golf reed verder richting Nederland.

Het betreft een zwarte Volkswagen Golf 5, vierdeurs, met een gele nummerplaat met zwarte letters. In de wagen zaten meerdere personen. De bestuurder had een zwarte huidskleur.

De onderzoekers zouden graag mensen willen spreken die getuige waren van dit schietincident. Mogelijk werden die avond nog meer weggebruikers opgejaagd of bedreigd door de inzittenden van de Golf.

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer 0800/ 30.300 of reageer online.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio