Politie helpt valse geruchten over trucker de wereld uit

Politie helpt valse geruchten over trucker de wereld uit

Politie helpt valse geruchten over trucker de wereld uit

Print
Berlaar - De afgelopen dagen deden valse geruchten de ronde over het feit dat de vrachtwagenbestuurder die een dodelijk ongeval veroorzaakte in Lier zichzelf van het leven benomen had.
De pijnlijke roddels raakten dinsdag tot bij de politie van Berlaar-Nijlen, die zelf ging vaststellen dat er niets aan de hand was. "We kregen telefoon van de politie van Lier met de melding dat er sprake was van een zelfdoding. Onze wijkagent is ter plaatse gegaan en heeft vastgesteld dat het valse berichten waren. Wie ze verspreidt, is onduidelijk. De zoon heeft ons bevestigd dat zijn vader nog zou langskomen op het politiekantoor voor een verklaring, zoals eerder afgesproken", zegt politiechef Jan Van Asch.

Toen de aanhangwagen van E.G. uit Berlaar losraakte op de Kesselsesteenweg in Lier, raakte een jonge vrouw zwaargewond, een andere bestuurster overleed.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij Tele-Onthaal (106 of www.tele-onthaal.be) of de Zelfmoordlijn (02-649.95.55 of www.zelfmoordlijn.be).

Bert Provoost
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio