Vrouw valt liefdesrivale aan op Tupperware-avond

Vrouw valt liefdesrivale aan op Tupperware-avond

Vrouw valt liefdesrivale aan op Tupperware-avond

Print
Herselt - De Leuvense strafrechter heeft maandag drie maanden cel en een boete van 900 euro gevorderd voor een 56-jarige vrouw uit Herselt.

De vrouw kon het niet verkroppen dat haar ex-man bij een andere vrouw onderdak had gevonden. Twee weken na een tik op de neus van haar liefdesrivale, tijdens een cafébezoek, viel de beklaagde het slachtoffer opnieuw aan. Ditmaal sloeg ze toe tijdens een Tupperware-avond.

De beklaagde had net een echtscheiding achter de rug toen ze vernam dat haar andersvalide ex-partner onderdak had gevonden bij een vrouw in Aarschot. De vrouw kon de relatiebreuk moeilijk verkroppen en gaf haar liefdesrivale op 8 januari 2012 in de rokersruimte van een café in Herselt een flinke tik op de neus.

Op 23 januari 2012 ging de vrouw opnieuw door het lint tijdens een Tupperwareavond in een café in Wolfsdonk (Aarschot).

De beklaagde gaf haar rivale enkele stampen en dreigde ermee om de wagen en het huis van de andere vrouw in brand te steken. Het openbaar ministerie suggereerde een straat- of contactverbod, maar vorderde eveneens een celstraf.

"Als ik haar strafblad bekijk, is de beklaagde gewelddadig van aard. Ik vorder drie maanden cel en 900 euro boete", aldus de procureur. De advocaat van de vrouw uit Herselt schoof de agressie in de schoenen van het slachtoffer, betwistte de feiten en vroeg de vrijspraak. Het vonnis valt op 11 februari.

Belga

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio