Taverne-Restaurant De Bosrust genomineerd voor Horeca Award

Taverne-Restaurant De Bosrust genomineerd voor Horeca Award

Taverne-Restaurant De Bosrust genomineerd voor Horeca Award

Print
Essen - Taverne-Restaurant ‘De Bosrust’ klinkt bij wandelaars, fietsers en kinderen bekend in de oren. Naast het maïsdoolhof beschikt deze horecazaak ook over een grote speeltuin en is het bovendien ook een kindvriendelijke eetgelegenheid.
“Enkele weken geleden kregen we te horen dat onze zaak genomineerd was voor fiets- en kindvriendelijkste restaurant”, vertelt Mike Van De Vyver. “We zitten hier te midden van de Uilse bossen, een mooie omgeving waar veel fietsroutes zijn. Daarom kiezen veel fietsers en wandelaars De Bosrust als hun rustplaats uit. Maar ook gezinnen met kinderen vinden hun weg naar onze grote speeltuin, mini- of agrogolf.” De nominaties werden voor de vierde keer uitgereikt door de Horeca Awards. Uit de 389 deelnemers werd de horecazaak van vader en zoon Van De Vyver gekozen omwille van hun inzet en motivatie. Maar ook klantvriendelijkheid, gastvrijheid, netheid, service en management speelden een rol bij de nominatie.
“Vooraf hebben we een anoniem bezoek gehad van de organisatie”, zegt vader Jos Van De Vyver. “Zo werden de pre-genomineerden gekozen. We zijn nu uitgenodigd om op 28 januari naar Genk te komen. Daar zullen we onszelf nog eens mogen promoten en laten zien wat we te bieden hebben.”

Nieuwigheden

“We proberen onze bezoekers ook telkens iets nieuw te bieden”, gaat Mike verder. “Zo zullen we in de zomer van 2013 onze speeltuin uitbreiden met een waterpartij. Er worden aquabubbles of waterballen aangekocht. Dat zijn grote opblaasbare ballen waarin iemand plaats kan nemen om over het water te lopen. Maar ook aan de ouders wordt gedacht. Vanaf 1 februari kan je bij ons komen steengrillen op Altamirastenen. Deze stenen uit de Dolomieten wordt opgewarmd tot 350 à 400 graden. De steen wordt daarna op een inox onderplaat gelegd. Een beetje zout op de steen en bakken maar. Het zout is niet alleen om smaak aan uw gerecht te geven, maar vooral om het aankleven te vermijden. Met onze steengrill maakt u uw gerechten zelf klaar op tafel.”

Gratis huiswijn

Wie graag wil komen steengrillen kan alvast een tafel reserveren. De eerste vijftig reservaties krijgen gratis een fles huiswijn aan tafel.

Info:

De Bosrust, Kleine Horendonk 8, 2910 Essen, 03.677.01.24 of www.horecaawards.com

MaTi

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio