Nieuwe Lidl schenkt 1000 euro winkelwaren aan Welzijnsschakels

Print

Nieuwe Lidl schenkt 1000 euro winkelwaren aan Welzijnsschakels

Zandhoven -

Lidl Zandhoven opent volgende week woensdag (16 januari) opnieuw de deuren. Als supermarktketen heeft Lidl de traditie om (her)openingen feestelijk te vieren. In Zandhoven is dat niet anders. Hier een overzichtje van wat er te gebeuren staat:

*Dinsdagavond (15 januari) nodigt Lidl alle buurtbewoners vanaf 18.
30 uur uit om samen een glas te heffen tijdens de receptie in de nieuwe winkel. Iedereen uit de gemeente kan dan een kijkje komen nemen en krijgt een drankje en een hapje. Winkelen zelf is er niet bij. Bovendien schenken wij ’s avonds ter waarde van 1.000 euro producten aan de Welzijnsschakels, een vrijwilligersorganisatie die zich lokaal actief inzet voor de minderbedeelden uit de gemeente.

* Woensdag (16 januari) gaat de nieuwe winkel open. Alle aanwezigen op de parking voor het openingsuur kunnen deelnemen (via loting) aan de ‘minuut gratis winkelen’, een openingsstunt waarbij de eerste klant om 8.30 uur gedurende één minuut “total loss” kan gaan om zo veel mogelijk spullen in te laden. Hij of zij uit de buurt krijgt daarbij de hulp van het winkelpersoneel.
* * Woensdagavond (16 januari) om 19 uur maakt Lidl ook de winnaar van één volle winkelkar bekend. Die kar staat vanaf de openingsreceptie op dinsdagavond aan de ingang van de winkel. Alle klanten krijgen op de openingsdag een formulier waarop zij de waarde van de volle kar kunnen schatten. De klant met het grootste schattingstalent wordt gecontacteerd en kan de volledige kar nog diezelfde avond komen ophalen.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio