1 / 11

Winterstage Murcia (23): Rustige trainingen op vrijdag

Vandaag is de laatste dag dat Malinwa traint in San Pedro del Pinatar. Morgenvoormiddag vertrekken de Mechelaars weer richting België. Na de zware match tegen Borussia Dortmund van gisteravond werd vanochtend rustig en kort getraind.

jatimmermans

Enkele spelers bleven aan de kant voor individuele oefeningen. De blessure van Biset, die tegen de Duitsers na een kwartier uitviel, lijkt mee te vallen. Het gaat om een contractuur in de bil en allicht kan hij maandag alweer aanpikken op de training in Mechelen. Met Nicklas Pedersen gaat het een heel stuk beter, al neemt de technische staf geen enkel risico met hem. Seth De Witte staakte al snel de training omdat hij last had van een trap op de knie, die hij tegen Dortmund incasseerde. "Maar niks om zorgen over te maken", vertelde hij ons.

Destorme trainde wel mee, maar heeft last van een blaar op de voet en zal vanmiddag rustig aan doen. Bateau is de enige speler die niet naar buiten ging. De stoere verdediger uit Trinidad & Tobago kreeg tegen Dortmund last van hoofdpijn, voelt zich vandaag nog grieperig en blijft in bed. In de namiddag deelt Harm van Veldhoven zijn selectie op in twee groepen: de spelers die gisteren het grootste deel van de match speelden, krijgen een lichte oefensessie, de anderen moeten nog vol aan de bak.

ST

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws