Wie wordt ster van de dansvloer?

Wie wordt ster van de dansvloer?

Wie wordt ster van de dansvloer?

Print
Met z’n tweeën zijn ze nog, de BV’s die Louis Talpe kunnen opvolgen als ‘Ster van de dansvloer’. Underdog en “stresskip” Kevin Van der Perren is net op tijd genezen voor de finale vanavond. Eline De Munck hoopt dan weer dat haar status van topfavoriet haar niet de das omdoet.

“De afgelopen dagen hebben we vier uur per dag getraind", zegt kunstschaatser Kevin Van der Perren (30). Al van in het begin wordt er gefluisterd dat Kevin een streep voor heeft omdat hij kunstschaatser is. “Dat heb ik inderdaad al vaak gehoord, maar dat is niet waar, integendeel! Dansen is qua techniek net het tegenovergestelde."

Net deze week werd Kevin ziek. “Ik heb de microben van Lucas Van den Eynde overgenomen, denk ik. Van zaterdag tot dinsdag was ik serieus ziek, wat het repeteren niet makkelijker maakte. Bovendien ben ik een stresskip. Als ik eens voor een klas moet spreken, heb ik al last. Ik kan over vanalles en nog wat ontzettend nerveus zijn.”

“Geen enkel moment heb ik rust gehad deze week”, blaast actrice Eline De Munck (24). “Zelfs zaterdag, na een slopende halve finale, stonden we van kort na de middag tot ’s avonds laat te dansen.”

Van stress is bij Eline geen sprake. “Ik functioneer goed als ik het erg druk heb. Als je zeker bent van jezelf, loopt het wel los. Al staken er vorige vrijdag toch zenuwen op. Maar dat had te maken met het feit dat ik met één been in de finale stond. Als je zover raakt in de wedstrijd, wil je natuurlijk over die laatste hindernis heen.”

TOM VETS

Sterren op de dansvloer, om 20.30u op vtm

.

Nu in het nieuws