Gudjohnsen verhuist vandaag van Cercle naar Club

Eidur Gudjonsen (34) is op weg naar Club Brugge, zoveel is duidelijk. Gisteren om 16.00u hadden de manager van de speler en een delegatie van Cercle een afspraak met het Clubduo Gretarsson- Mannaert om de transfer definitief af te ronden. Dat gebeurde nog niet, want de Cercledelegatie moest dringend weg naar hun nieuwjaarsreceptie.

tmas

“Dat Gudjohnsen naar de buren trekt, is honderd procent zeker”, wist Cerclewoordvoerder Pol van den Driessche. “Ik kan Gudjohnsen begrijpen. De speler kan zich zowel financieel als sportief verbeteren en heeft volgend seizoen uitzicht op Europees voetbal. Er is geen andere speler in de transactie betrokken. Wij hoeven Hogli of Almebäck niet. Het is onze bedoeling om zo’n hoog mogelijke transfersom te krijgen zodat we ons kunnen versterken.”

Gudjohnsen zal een contract tot 2014 ondertekenen bij blauw-zwart. Club had aanvankelijk 300.000 euro veil om de IJslandse spits naar de andere kant van het Jan Breydelstadion te loodsen. Cercle lijkt bereid om de aanvaller voor 500.000 euro te laten vertrekken.

GeGy/DM Foto Belga

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL