Nieuwigheden in 'The voice'

Nieuwigheden in 'The voice'

Nieuwigheden in 'The voice'

Print
Op vrijdag 18 januari gaat het tweede seizoen van 'The voice van Vlaanderen' van start. Net als in het buitenland is ook bij ons de spelformule aangepast. Aan de succesvolle blind auditions veranderde er niets, maar vooral de battles zijn aangepakt. Daar introduceert vtm voortaan ook 'the steals'.
Nadat de artiesten van één bepaald team hun Battle hebben gebracht, maakt de eigen coach bekend met wie hij verder wil naar de live-shows. De overblijver krijgt echter de kans om te worden opgepikt, gestolen zeg maar, door één van de drie andere coaches. Als de overblijver nog met An Lemmens in de ring staat kunnen de drie coaches op hun knop drukken en dus ‘stealen’ als zij deze artiest in hun team willen.

Een andere nieuwigheid is de app van 'The voice'. Voorafgaand aan elke uitzending van de Blind Auditions voorspellen de spelers welke talenten doorgaan naar de Battle. Elke week krijgen ze vóór de uitzending al een aantal fragmenten te horen van de talenten. Na beluistering moet de speler per fragment beslissen om de ‘I WANT YOU’ knop te gebruiken en hiermee voorspellen of het betreffende talent doorgaat. Hoe beter de voorspelling, hoe meer punten er dus gescoord worden. De beste en snelste spelers winnen prijzen.

.

Nu in het nieuws