Mode

Ann Van Elsen start eigen kinderkledinglijn

Print

Ann Van Elsen start eigen kinderkledinglijn

Ann Van Elsen houdt niet van stilzitten. Zelfs tijdens een relationele crisis vat ze de koe bij de horens en gaat ze nieuwe zakelijke uitdagingen aan. Haar nieuwste creatie: kinderkledinglijn June & Jack.

Samen met vriendin Elke de Bie lanceert Ann Van Elsen dit voorjaar het kledingmerk June & Jack, vernoemd naar hun twee oogappels, beiden 3 jaar oud. Voor de fotoshoot van de kledinglijn mochten de twee kindjes dan ook opdraven. Voor Ann is het een volwaardige tweede job naast haar mediacarrière, voor de Bie is het haar fulltime job. En toch wilt Ann Van Elsen haar bekendheid niet uitspelen om het merk te promoten.

"We willen het verschil maken met kwaliteit. We zorgen voor een heel assortiment en als er al eens een print op staat, is die ludiek, zoals een giraf met koeienvlekken. Geen van onze stuks moet gestreken worden. Ik wil niet de zoveelste BV zijn die iets op de markt brengt, Al weet ik ook wel dat bekendheid helpt, wil je zo'n collectie aan de man brengen. Ik zie dit als een langetermijnproject. Het is de bedoeling dat mensen na een tijd vergeten wie erachter zit. Ik ben hier aan begonnen als mama van June, niet als bekende kop", vertelt Van Elsen in een krant van De Persgroep.

"Ik heb Ann niet gevraagd omdat ze een BV is, maar omwille van onze vriendschap. Want zo'n bekendheid kan zich ook tegen je keren. Als Ann negatief in de media komt, zou dat kunnen afstralen op ons merk", besluit De Bie.

De kinderkledinglijn zal vanaf het voorjaar in de winkelrekken liggen. Voor een joggingpakje zou je ongeveer 80 euro neertellen. Meer info: www.juneandjack.be

NIET TE MISSEN