Melvin Klooster: "Wil mijn naam zuiveren"

Melvin Klooster: Wil mijn naam zuiveren

Melvin Klooster: "Wil mijn naam zuiveren"

Print
"Debby Gommeren beseft niet wat ze doet. Ze blijft maar doorgaan, terwijl ze, grof gezegd, met pluimen in haar gat blijft paraderen", zegt Melvin Klooster in een interview met Gazet van Antwerpen.

Gommeren, onder andere danseres en fotomodel, beschuldigde Klooster in 2012 van seksueel misbruik, maar het parket seponeerde de zaak. Klooster verloor wel zijn job als presentator bij de VRT.

"Ik wil mijn naam zuiveren", zegt Klooster. "Ik heb er emotioneel flink onder geleden en ben een vast inkomen kwijtgespeeld. Ik heb een dochter van vier jaar die ik moet onderhouden. Alle kosten die ik heb moeten maken, wil ik er wel uithalen. Het is een dure grap. Het is véél dat ik kwijt ben. Welke straf ik voor Debbie wil? Ik wil gewoon de waarheid op tafel. Dat zal voor haar al erg genoeg zijn."

Helemaal achter de rug is de zaak echter nog niet. Gommeren diende een klacht met burgerlijke partijstelling in, waardoor de zaak opnieuw zal worden onderzocht. De raadkamer beslist daarna of Klooster zich zal moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank, dan wel buiten vervolging wordt gesteld.

TOVE, DVD

Foto Frederik Beyens

.

Nu in het nieuws