1 / 2

'Junior MasterChef'-collega verdedigt Wout Bru

Wout Bru ligt onder vuur. De ene na de andere vermeende minnares wordt aan het licht gebracht. Fatima Marzouki, Bru's ex-collega bij het VTM-programma Junior Masterchef, verdedigt hem als kok, al keurt ze zijn gedrag resoluut af.

tandries

"Ontrouw in een huwelijk is not done. Dat is verschrikkelijk. Het kwetst zoveel mensen. Ik mag er niet aan denken hoe zijn vrouw en kinderen zich nu moeten voelen", zegt de moeder van 4 in een interview met TV-Familie. Toch nuanceert ze: "Zijn carrière mag er niet door in de vuilnisbak belanden. Wout is gezegend met zoveel talent. Zijn fans zien hem als een god. En dan gebeurt dit... Dat is toch doodjammer! Mensen zullen hem niet langer herkennen als 'die topchef', maar als 'die overspelige vent'."

Les geleerd

Wout kan volgens Fatima niet met zijn BV-status omgaan: "Wout is een publiek figuur en heeft de gevolgen daarvan onderschat. Het was een domme fout om zijn hele leven op Facebook te smijten en af te spreken met grietjes die enkel uit zijn op publiciteit. Dan moet je niet schrikken als zulke verhalen komen bovendrijven. Als televisiefiguur sta je constant in de spotlight. Dat beseft Wout nu zelf ook wel, aan zijn uitleg te horen. Hij zal zijn les wel hebben geleerd. Als je beroemd bent en aanbeden wordt, wees dan voorzichtig met uitspattingen. Doe geen domme dingen."

Photo News

NIET TE MISSEN