Vier extra medewerkers in vernieuwde Lidl

Vier extra medewerkers in vernieuwde Lidl

Vier extra medewerkers in vernieuwde Lidl

Print
Zandhoven - Zandhoven Supermarktketen Lidl opent op woensdag 16 januari haar vernieuwde en uitgebreide winkel aan de Ringlaan in Zandhoven. In de moderne vestiging gaan vier extra medewerkers aan de slag.
De discounter voerde sinds augustus vorig jaar grondige renovatiewerken uit aan haar winkel in de Ringlaan. "De winkeloppervlakte is vergroot van 423 naar 735 vierkante meter", legt woordvoerder Pieterjan Rynwalt uit. "Zo kunnen we nog meer de focus leggen op onze dagelijks vers groenten, fruit en vlees. Nieuw is ook dat we ter plaatse afgebakken broodjes en ontbijtkoeken aanbieden." Lidl zet sinds een tweetal jaar in op een nieuw winkelconcept, waarbij de nadruk meer ligt op de winkelervaring en op dagverse producten. "En dat concept, met een veel strakkere look, hebben nu we ook in Zandhoven toegepast. Mooie baksteenrode muren, een metalen luifel en een gevoel van ruimte binnenin zijn kenmerkend", aldus nog Rynwalt.
Tijdens de renovatie verhuisde Lidl tijdelijk naar een winkelruimte aan de vroegere melkerij op de Heikant. Maandagavond 14 januari sluit die tijdelijke vestiging de deuren.
De vernieuwde vestiging opent woensdagochtend 16 januari met vier extra personeelsleden. Buurtbewoners zijn dinsdagavond vanaf 18.30u al welkom om samen met het personeel te klinken op de nieuwe opening. Winkelen zelf is er dan niet bij.
De heropening van Lidl gaat gepaard met enkele ludieke acties. "Zo verloten we onder meer een minuut gratis winkelen onder de klanten die zich woensdag voor het openingsuur op de parking melden", zegt Rynwalt. "Verder houden we ook een aantal kortingsacties." De vernieuwde Lidl blijft ook later open, elke weekdag tot 20u en op zaterdag tot 19u. Zondag is sluitingsdag.
KMa

Winkelverantwoordelijke Sarah Deneyer in de vernieuwe en uitgebreidere Lidl, waar er meer plaats is voor dagverse groenten, fruit en vlees. Foto Joren De Weerdt

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio