Mode

Zo word je een exacte kopie van Kate Middleton

Print

Zo word je een exacte kopie van Kate Middleton

Kate Middleton viert binnenkort haar 31ste verjaardag. Genoeg reden voor de Britse Vogue om haar stijl grondig te bestuderen en er een soort van stijlbijbel, de Katepedia (verwijzend naar Wikipedia), rond te creëren.

Ieder deel van Kate's lichaam en garderobe werd daarvoor onder de loep genomen. Duizenden foto's zouden minuscuul bekeken zijn om ieder puntje in Kate's stijl te doorgronden. Opvallend genoeg blijft één pittig detail wel geheim: Kate's cupmaat.

Enkele tips om net als Kate te worden: draag je haar los en volumineus met krullen, draag veel blauw gecombineerd met nudekleurige pumps van zo'n 16,6cm hoog, hou je handtasje (grootte: zo'n 19,4 op 13,2 cm) altijd met beide handen vast. Kies voor druppelvormige oorbellen van zo'n 3,3 cm lang zodat ze net onder de oorlel hangen. Qua mouwlengte kies je best voor een lengte die nog een zesde van de arm vrijlaat, ongeveer de polsen dus. Zo kan je ook je juwelen beter tonen.

Ben je niet zo'n fan van de kleur blauw, kies dan voor rood, wit, grijs, crèmekleur, purper, prints, roze of groen. Ook qua designers moet je een weloverwogen keuze maken om meer op Kate te lijken: LK Bennett, Alexander McQueen, Temperley, Zara, Adidas, Jenny Packham en Whistles zijn haar favorieten.

Ten laatste maar zeker niet onbelangrijk: Kate glimlacht veel. Gemiddeld toont ze daarbij 8,6 tanden.

Photo News

NIET TE MISSEN