Mysterieuze man brengt weggelopen hond terug

Mysterieuze man brengt weggelopen hond terug

Mysterieuze man brengt weggelopen hond terug

Print
Aartselaar - Het jaar is mooi gestart voor het gezin van Kris Van Bogaert en Patci Beukelaer uit de J.F. Kennedylaan in Aartselaar. Hond Steffy was op kerstavond van huis weggerend omdat ze was geschrokken van het vuurwerk. Een week later zat ze opnieuw voor de deur.

Op kerstavond stak iemand in de buurt vuurwerk af waardoor de jonge hond zich in paniek door een smalle opening naar buiten wurmde en verdween. Met de moed der wanhoop startten ze een zoekactie. De dierenbescherming werd verwittigd, net als asielen, politiezones en dierenartsen.

Meer dan een week gebeurde er niks. Tot Kris en Patci vorige week dachten gejank te horen. "Ik kon het niet meteen geloven. Maar toen ik de deur opende, sprong onze hond meteen binnen. Ze leek nog blijer dan we zelf waren. Eerst dacht ik dat het dier een ganse tijd in de buurt had lopen ronddolen. Maar ze was niet echt ondervoed. Ik ben opnieuw onze camerabeelden gaan raadplegen."

Op de beelden was te zien hoe een auto voor de deur stopte, waarna het portier openging en Steffy naar buiten sprong. Meteen daarna reed de auto door. "Op de beelden is niet te zien wie het is of om welke auto het gaat. We zullen dus nooit weten of het diervriendelijke mensen waren die ons bericht hebben gelezen. Da's jammer. Maar het voornaamste is wel dat wij onze hond terug hebben."

JEF WIJCKMANS

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio