Celebs

Ann Van Elsen slaat terug: "Ben door hel gegaan nadat Gunter me verliet"

Print

Ann Van Elsen slaat terug: Ben door hel gegaan nadat Gunter me verliet

In de boekjes gonst het van de geruchten over Ann Van Elsen haar breuk met voetballer Gunter Van Handenhoven. Volgens sommige magazines zou Ann met haar recente feestgedrag een boodschap naar haar ex willen uitsturen: "Kijk eens naar mij Gunter, ik kan ook plezier zonder jou maken". Onzin, reageert Van Elsen nu.

In een ludiek interview dat Van Elsen met zichzelf hield op haar Facebookpagina is de vrouw erg open. "Na lange tijd kwam ik nog eens buiten, ik vierde er mijn 33ste verjaardag en dans graag. De enige boodschappen die ik heb, staan in mijn frigo en zijn van de Colruyt, de Aldi en af en toe van Carrefour."

"Ik kom goed overeen met Filip. Wat het wel of niet wordt, zal de toekomst uitwijzen. Mijn gevoelens over alles zijn sowieso nog te verwarrend en een vraagteken voor mezelf. Ik zeg eerlijk hoe ik mij voel. Geen geheimen, wel een goede verstandhouding en zelfs vriendschap, want Gunter en ik delen een pracht van een dochter en haar geluk staat voor ons beiden op de eerste plaats. We zien elkaar dagelijks. Ik weet uit ervaring wat het is als ouders niet meer overeenkomen en dat willen we beiden vermijden en dat kost ons geen enkele moeite. En ja, ik ben door een hel gegaan. het is niet mijn keuze geweest, wel die van Gunter, maar ik kan enkel zijn keuze aanvaarden en proberen de draad van mijn leven nu weer op te pikken."

Bekijk het fotoalbum: Ann Van Elsen
Ann Van Elsen

Photo News

NIET TE MISSEN