Kelly (20): "Ze sloegen me voor het plezier"

Print

Kelly (20): Ze sloegen me voor het plezier

"Ze noemden me een hoer en sloegen me bewusteloos. En ze hadden er nog plezier in ook." De twintigjarige Kelly Braem uit Hoboken is op zoek naar mensen die hebben gezien hoe twee jongemannen haar eind vorige week lelijk toetakelden.

Een hersenschudding, een blauw oog, een gekneusde oogkas en kaakbeen en een zere schouder. Dat houdt Kelly Braem naar eigen zeggen over aan een brutale aanval vorige week vrijdag. De vrouw was te voet onderweg naar huis toen twee jonge kerels haar schijnbaar zonder aanleiding begonnen uit te schelden en te slaan.

"Ze noemden me een hoer en ik reageerde dat ze me met rust moesten laten. Ik wilde me uit de voeten maken, maar omdat ik net aan mijn knie ben geopereerd, draag ik een steunverband en kon ik niet gaan lopen. Ze deelden enkele flinke tikken uit en ik viel bewusteloos op de grond."

Gelukkig voor Kelly was ze alert genoeg geweest om net voor het incident haar vriend te bellen. "Die had alles gehoord via de openstaande lijn. Hij is meteen in zijn auto gesprongen en is me komen zoeken. Hij wist ongeveer waar ik was, want het was hij die me even daarvoor had afgezet."

De politie kwam ter plaatse en bracht Kelly naar het ziekenhuis. "De inspecteurs konden de mannen die me hadden aangevallen later ook arresteren", zegt Kelly. "Maar ze ontkenden in alle toonaarden en mochten wat later alweer beschikken."

De Antwerpse politie kon dinsdagavond nog niets kwijt over het incident.

DENNIS VAN DAMME

Foto Patrick De Roo

Nu in het nieuws