Ann Van Elsen verbetert 'Dag Allemaal'

Ann Van Elsen verbetert 'Dag Allemaal'

Ann Van Elsen verbetert 'Dag Allemaal'

Print
Ann Van Elsen is het meer dan beu. De afgelopen maanden schreven heel wat media dingen die niet kloppen. De cover van Dag Allemaal van deze week deed haar emmer overlopen.

'Zie mij, Gunter!’ (flodderend met iedereen, behalve met haar nieuwe vriend). Dat staat op de cover van het weekblad Dag Allemaal. Ann Van Elsen zou zich zeer hebben laten opvallen tijdens een nieuwjaarsfeestje, met als bedoeling dat haar ex Gunter Van Handenhoven de foto’s zou zien en jaloers zijn.

De gewezen Miss België reageerde dinsdag via Facebook om de puntjes op de i te zetten. Ze plaatste een interview met zichzelf om alles in de juiste context te plaatsen. “De ‘niet nieuwe vriend’ van mij die me kust op de cover is mijn kapper Jochen die al jaren gelukkig is met zijn vriend Ken”, zegt ze.

“De boodschappen die ik heb voor Gunther, bespreek ik met hem. Wij komen super goed overeen en zullen dat blijven doen. Ook met de schoonfamilie. Gunther vond het de max voor mij dat ik me eindelijk nog eens geamuseerd had en was blij dat zijn mama en zus mee gevierd hebben. De enige boodschappen die ik heb, staan in mijn frigo van de Colruyt, den Aldi en af en toe ook Carrefour.”

Isolement

Over haar vermeende nieuwe vriend Filip zegt ze: “Ik kom goed overeen met hem, kan goed met hem praten, wat het wel of niet wordt, zal de toekomst uitwijzen.”

Volgens Van Elsen staan er geen onoverkomelijke leugens in het stuk. “Wel sta ik verstomd van de dichterlijke vrijheid.” Als afsluiter laat ze nog weten ‘privégewijs’ weer in haar isolement te kruipen. “Naar het schijnt is dit een normale reactie volgens een therapeute in Dag Allemaal. Oef, ik ben dan toch niet gek.”

Tom Vets
Foto Cia Jansen

Nu in het nieuws