Schoten Schol brengt massa naar de markt

Schoten Schol brengt massa naar de markt

Schoten Schol brengt massa naar de markt

Print
Schoten - Het wat donkere mistroostige weer heeft de Schotenaren vanmiddag niet thuis gehouden. Integendeel, een recordopkomst zorgde voor veel sfeer bij Schoten Schol. Zeker toen de massa het Schotense "volkslied" zong, liepen de rillingen over ieders rug.
Het deed Maarten De Veuster (N-VA) zichtbaar deugd dat Schoten Schol, zijn geesteskind, heel veel Schotenaren blijft mobiliseren. Dit keer werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om de nieuwe gemeenteraadsleden aan het publiek voor te stellen. De speech van de burgemeester was kort maar krachtig, zodat de kerverse schepenen snel met sjerp het publiek konden gaan begroeten.
Het muzikale gedeelte, met de samenzang, zorgde voor een echt hoogtepunt. Friet- en drankstanden zorgden voor de innerlijke mens. Maar organisatorisch zijn met de hoge opkomst de limieten bereikt. Hier en daar betreurden mensen dat er zo enorm lang aangeschoven moest worden om van het gratis aanbod te kunnen genieten. Maar zelfs dat kon de sfeer niet verpesten. Gelukkig maar!
  Wim Coel
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio