Bestuursploeg stelt zich voor op Nieuwjaarsreceptie (album)

Bestuursploeg stelt zich voor op Nieuwjaarsreceptie (album)

Bestuursploeg stelt zich voor op Nieuwjaarsreceptie (album)

Print
Wijnegem - De Nieuwjaarsreceptie in GC 't Gasthuis in Wijnegem werd druk bijgewoond. Burgemeester Ivo Wynants (N-VA), de schepenen Paul Van Dael (N-VA), Tom Dijckmans (Durf!), Leen Wouters (N-VA), Luc Monsieurs (Durf!) en OCMW-voorzitter Nadine Wouers (Durf!) stelden zich aan het publiek voor.
Ivo Wynants zei zelf verrast te zijn door de goede verkiezingsuitslag waardoor hij het tot de nieuwe burgemeester van Wijnegem schopte. Hij beloofde zijn oor te luisteren te leggen bij de bevolking. "Eerste grote werk is het opmaken van een beleidsplan. Wijnegem leefbaar houden is ons belangrijkste aandachtspunt. In dat kader krijgt mobiliteit onze volle aandacht", zei hij.

De receptie werd opgevrolijkt door kinderen die Driekoningenliedjes zongen. Namens de cultuurraad kreeg de burgemeester een memorandum met de wensen van de mensen uit de sector overhandigd.

In de zaal zelf konden de mensen volgens het systeem van de zelfbediening gratis allerlei frisdranken, pils en wijn bekomen. Buiten stond een kraampje opgesteld waar de geïnteresseerden gloeiwijn konden krijgen.

JAN VORSSELMANS

Foto SvdE

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio