1 / 2

Peter Van Asbroeck: "Geen rancune, maar dit doet wél deugd"

"Ik voel geen greintje leedvermaak omdat de nieuwe 'Komen eten' minder scoort dan de oude", zegt Peter Van Asbroeck. "Ik werk voor VIER én VIJF en ik ben een ploegspeler. Het is dus niet aan mij om commentaar te leveren."

wverhaert

"Er zijn bepaalde beslissingen genomen en daar leg ik me bij neer. Al steek ik niet onder stoelen of banken dat het deugd doet dat bepaalde kijkers de oude 'Komen eten' missen. Maar nogmaals, ik voel geen rancune. Ik ben professioneel genoeg om te weten hoe dit vak werkt."

"Onlangs kwam ik mijn opvolger Iwein Segers tegen op café. We hadden een vlotte babbel. Iwein is een toffe gast en hij doet dat goed. Anders dan ik, maar desalniettemin goed", klinkt het fijntjes in Gazet van Antwerpen.

"Vroeger kreeg VT4 vaak de kritiek: 'Toch wéér geen programma met Peter?' Nu blijkt er weer te weinig Peter. Het is moeilijk om de juiste dosis Peter te vinden."

Lees ook: Peter Van Asbroeck: "Mensen noemden me een moordenaar" Iwein Segers over kritiek 'Komen Eten': "Die meningen stellen niets voor" Iwein Segers: "Ik ben de beste loser ter wereld" Iwein Segers: "Kritiek kwam hard aan Peter Van Asbroeck veroordeeld voor dodelijk ongeval

Photo News
NIET TE MISSEN