Toneelgild Elck Wat Wils speelt ’t Hobbywinkeltje

Toneelgild Elck Wat Wils brengt in het parochiecentrum van Wildert een tragikomedie van Mark Broeckaert: ’t Hobbywinkeltje.

Het toneelstuk gaat over Jeanine, een weduwe van middelbare leeftijd, die het moeilijk heeft de eindjes aan mekaar te knopen en haar OCMW-steun tracht aan te vullen met de inkomsten van een hobbywinkeltje.

Tilborghs Margo

Haar man, loodgieter, is gestorven na een lelijke val op een bouwwerf. Ze hoopt nog wat te trekken van de verzekering, maar die komt maar niet over de brug. Omdat haar licht-zwakzinnige dochter Carolien voortdurend spijbelt in de beschuttende werkplaats en omdat Robin, haar zoon, voortdurend in aanraking komt met de politie. En omdat het hobbywinkeltje eigenlijk een illegale bezigheid is, dreigt Jeanine ontzet te worden uit de ouderlijke macht.

Hoe kan zij dit nieuw onheil ontlopen?

De spelers zijn: Vera Schrauwen, Leon Schrauwen, Heidi Van Loon, Raf Koremans, Rita Franssen, Greet Tilkens en Guy Francken. Dit alles onder de regie van Jos Kamerling.

Speeldata:

Vrijdag 4 januari 2013 om 20.00 uur

Zaterdag 5 januari 2013 om 20.00 uur

Zondag 6 januari 2012 om 14.00 uur

Kaarten aan : voorverkoop 7 eruo, zaal 8 euro en op zondag 6 januari 65+ aan 5 euro. Er zullen gereserveerde plaatsen zijn en kobiecheques worden aanvaard.

Info:

03.677.29.22

MaTiMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio