1 / 8

Handelaars delen gratis oliebollen uit!

Wie op zaterdag 29 december een aankoop doet in één van de deelnemende winkels in de Nieuwstraat kan gratis een zak smoutebollen ophalen aan de oliebollenkraam.

De zes handelaars (Schouwen Zegers, bakkerij Van Thillo, Essen Press, fietsen Schenk, Wij Lifestyle en KBC Bank) zijn al langer bezig om in hun straat allerlei acties te organiseren voor hun klanten.

Tilborghs Margo

“Drie weken geleden was sinterklaas en Zwarte nog te gast in onze winkels”, zegt Eric van bakkerij Van Thillo. “En vorig jaar hebben we tijdens de eindejaaractie een Volkswagen Polo onder de klanten verloot”, vult Frank van Essen Press bij aan. “Maar het hoeft niet altijd zo groots te zijn.

De straat feestelijk aankleden maakt het winkelen ook al gezelliger. De mensen vinden het geweldig en vinden het een leuk idee.”

De oliebollenkraam staat tot 16u00 opgesteld in de buurt van de deelnemende winkels. “We hebben er zo’n 5000 voorzien en de klanten krijgen een zak met vier smoutebollen mee”, zegt Eric Van Thillo. “Bij alle deelnemers, wat ze ook kopen, krijgen een bonnetje, waarmee ze hier hun smoutebollen mogen afhalen.”

Ondertussen zitten de winkeliers al met andere acties in hun hoofd maar daar kunnen ze voorlopig nog niets over zeggen.

MaTMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio