Indiaas meisje (17) pleegt zelfdoding na verkrachting

Indiaas meisje (17) pleegt zelfdoding na verkrachting

Indiaas meisje (17) pleegt zelfdoding na verkrachting

Print
Een 17-jarig meisje uit India heeft zichzelf van het leven beroofd nadat ze door meerdere mannen verkracht werd. Ze nam gif in nadat de politie erop aandrong de zaak te laten vallen en het meisje vroeg om een van haar daders te huwen.

De tiener werd dood teruggevonden nadat ze vergif had ingeslikt. Het bericht werd de wereld ingestuurd nadat bekend raakte dat de namen, adressen en foto's van de daders in India online zouden geplaatst worden, om ze publiekelijk ten schande te brengen.

Volgens inspecteur-generaal Paramjit Sing Gill heeft het slachtoffer koortsachtig geprobeerd om de zaak aan te vechten, maar de politiediensten zijn nooit een formeel onderzoek gestart.

In haar afscheidsbrief vermeldt het meisje de drie daders, die ze verantwoordelijk acht voor haar dood. De drie mannen zijn aangehouden.


Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over zelfdoding? Voor jezelf of iemand uit je omgeving? Bel de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 02/649 95 55. 's Avonds (behalve woensdag en zaterdag) kan je chatten van 19.00 - 21.30 uur op zelfmoordlijn.be


MCe

Foto: AFP

.

Nu in het nieuws