Ronaldo scheidt voor de derde keer

De voormalige sterspits Ronaldo is op zijn 36e voor de derde keer gescheiden. De Braziliaan bevestigde vrijdag dat hij en Bia Antony drie maanden geleden al een punt zetten achter hun vijfjarige huwelijk. 'O Fenomeno' kwam recent nog in het nieuws met zijn aanzienlijke gewichtsverlies via een tv-programma.

tmas

"We hebben de beslissing samen genomen, rekening houdend met onze dochtertjes Maria Sophia (4 jaar) en Maria Alice (2)", zo liet het ex-koppel weten in een persbericht vrijdag. Ronaldo heeft nog twee andere kinderen: de 12-jarige Ronald uit zijn huwelijk Milene Domingues en de 7-jarige Alex, een buitenechtelijk kind dat hij recent erkende. In 2005 scheidde Ronaldo ook al van de Braziliaanse Daniella Cicarelli na amper enkele maanden huwelijk.

Ronaldo zetelt momenteel in het organisatiecomité van het WK 2014 in Brazilië. De ex-spits van onder meer PSV, Real, Barça en beide grootmachten uit Milaan won twee keer de Gouden Bal (1997, 2002). Hij was ook drie keer Wereldvoetballer van het Jaar van de FIFA (1996, 1997, 2002) en veroverde met Brazilië wereldtitels in 1994 en 2002.

Belga Foto Reuters

Meer sportnieuws