Chen allicht niet vervangen

Chen allicht niet vervangen

Chen allicht niet vervangen

Print
KV Mechelen wacht op de definitieve afhandeling van de verkoop van Xavier Chen aan het Chinese Guizhou Renhe, maar het is nu al duidelijk dat er in zijn plaats allicht geen speler bijkomt.

“Die kans is reëel, ja”, aldus sportief directeur Fi Vanhoof. “Alleen als er een echte opportuniteit op de markt komt, zullen we toeslaan, anders niet."

"We halen alleen spelers die ook volgend seizoen nog interessant zijn. Met Van Loo hebben we een vervanger voor Chen, en ook Bateau kan op die positie uit de voeten. Dat is het voordeel als je polyvalente spelers hebt."

"Verder komt er zeker niemand bij en gaat er niemand weg. Met deze groep, min Chen, doet KV Mechelen de competitie uit. Ik heb altijd gezegd dat, zodra de geblesseerden terugkeren, we een sterke groep hebben. Dat blijkt nu ook. Het heeft dus geen zin om nog rap-rap dingen te veranderen.”

Er gaan ook geen testers mee op winterstage, mogelijk wel enkele jongeren. In Murcia speelt Malinwa een interessant oefenduel tegen Borussia Dortmund, op donderdag 10 januari.

ST

Foto Photo News

Meer voetbalnieuws