1 / 2

Katja Retsin: "Jan heeft gelukkig geen Sam Gooris-syndroom"

Katja Retsin (30) is vijf maanden zwanger van haar derde baby met zanger Jan Schepens (32). Tot nu toe was het geen gemakkelijke zwangerschap.

tandries

"De eerste maanden was ik constant misselijk. Maar nu voel ik mij eindelijk veel beter. Ik ben nu vijf maanden ver en heb tonnen energie! Al weet ik één ding zeker: drie is genoeg. Ik vind het superleuk om zwanger te zijn, maar als je meer dan drie maanden aan één stuk door misselijk bent, is het best zwaar. Zeker als je al twee kinderen hebt rondlopen", vertelt de presentatrice.

"Ik zat vaak drie kwartier te sterven voor de camera van 'Voor De Show'! Bij zo'n liveshow verandert er al eens iets aan de volgorde van de reportages, en dan krijg je die wijzigingen door via je oortje. Geen evidente combinatie met kotsmisselijk zijn. (lacht) Ik heb afleveringen gepresenteerd waarvan ik na afloop dacht: hoe ben ik hier in godsnaam door geraakt?"

'Voor De Show' werd afgevoerd, maar dat betekent niet dat Katja zal stilzitten. Ze baat ook verschillende kledingwinkels uit, is bezig een tweede boek te schrijven en zal binnenkort in een ander programma te zien zijn. Ook manlief Jan Schepens heeft het druk, maar niet té druk om te helpen bij het opvoeden en verzorgen van de kinderen: "Hij zal er veel zijn als ons baby'tje geboren is. Perfect op tijd dus om alle pampers te verversen. We hebben gelukkig geen Sam Gooris-syndroom thuis. Jan helpt altijd mee in het huishouden, daarover kan ik niet klagen."

Lees ook: Sam Gooris: "Kelly heeft één keer mijn blote gat laten schrappen" Katja Retsin: "De ene dag hoorde ik erbij, de andere plots niet meer" Broer Sam Gooris: "Allochtonen wilden Sam dood" Foto: Véronique De Kock geeft Katja Retsin speelse tong

Bekijk het fotoalbum: Katja Retsin in beeld

NIET TE MISSEN