Celebs

Peter Goossens verlinkt door secretaresse

Print

Peter Goossens verlinkt door secretaresse

Een voormalige secretaresse van Peter Goossens zou het gerecht getipt hebben over gesjoemel in de boekhouding van de driesterrenchef uit Kruishoutem.

Peter Goossens ontsloeg de vrouw en diende een klacht in tegen haar wegens ‘diefstal'. Daarop zou ze gedreigd hebben met allerlei ‘onthullingen'. Goossens ontkende die berichten ten stelligste en probeerde om zijn eigen klacht weer in te trekken via zijn advocaat.

Volgens Het Nieuwsblad wijst alles er nu op dat de vroegere secretaresse aan de basis ligt van het financiële onderzoek naar de topchef van het Hof van Cleve. "Dankzij haar zouden speurders inzicht gekregen hebben in de geheimen van de boekhouding van de topchef", klinkt het. "Het zou kunnen dat zij aan de basis ligt van dit onderzoek, maar we weten het niet", laat een woordvoerder van Peter Goossens weten. "Peter en Lieve kunnen enkel wachten tot er meer duidelijkheid komt."

Vorige woensdag haalden speurders Goossens om 5 uur 's morgens uit zijn bed. "Hij had er dinsdagavond net een late shift op zitten en lag amper enkele uren in zijn bed", zegt zijn woordvoerder. "Hij en Lieve waren totaal verrast door hun bezoek." Agenten namen de topchef mee naar zijn zaak, en doorzochten urenlang de boekhouding. "Net omdat hij pas enkele uren voordien in zijn bed lag, vroeg hij om het verhoor op een later tijdstip te houden. Dat verhoor zal een van de komende weken plaatsvinden", luidt het.

Lees ook:
Peter Goossens trekt aan alarmbel: "Regering moet iets doen voor ons chefs"
Peter Goossens na moeilijk jaar: "Ik heb mijn griepje overwonnen"
Topchef Peter Goossens is opnieuw verliefd
Peter Goossens stort in na inval gerecht

Photo News

NIET TE MISSEN