Man (34) geweigerd in Carré door kapsel

Hicham El Aboussi wilde afgelopen weekend een feestje gaan bouwen in de Carré in Willebroek. Maar zijn haardos was niet verzorgd genoeg om binnen te mogen. "Er was iets mis met mijn kapsel", zegt hij kwaad.

Bert Provoost

Hicham (34) uit Ekeren is in het dagelijks leven buschauffeur bij De Lijn. "In het weekend ga ik graag eens uit. Ik ben zo al verschillende keren naar Carré in Willebroek geweest. Ik heb er een lidkaart en kom er graag. Maar vrijdagavond, toen ik met mijn vriendin wilde gaan stappen, mocht ik plots niet binnen. Toen ik meer uitleg vroeg, zegden de portiers me dat mijn kapsel niet in orde was."

"Ik heb nochtans gewoon kort haar, dus ik zie niet in wat er mis kan zijn met mijn haar." Hicham heeft nu klacht ingediend bij de politie.

"Ik weet natuurlijk niet wat er exact gebeurd is aan de ingang", reageert Carré-manager Tarik Ben Ayad. "Wat klopt is dat er bij ons aan de ingang een selectie gebeurt. Het eerste criterium daarbij is attitude: mensen met slechte bijbedoelingen of mensen die agressief overkomen, komen er niet in. We kijken ook of de dresscode gerespecteerd is: je gaat ook niet golfen in een jeans. En tot sloot kijken we of de persoon een verzorgd kapsel heeft. Kapsels die agressie uitstralen of onverzorgd zijn, kunnen niet."

Lees meer in de maandagkrant van

Gazet van Mechelen

.

Bert Provoost

Foto W&F

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Carré