Fellaini excuseert zich voor kopstoot

Marouane Fellaini liet zich vandaag in de negatieve zin opmerken. De Rode Duivel deelde bij een hoekschop in de tweede helft een kopstoot uit aan Ryan Shawcross van Stoke City. Op de website van The Toffees excuseert Fellaini zich voor het incident.

fvangarderen

Lees ook: Fellaini deelt kopstoot uit aan Stoke City-speler

"Ik bied mijn excuses aan aan Ryan Shawcross, mijn ploegmaats en aan alle voetbalfans", begint Fellaini. "Er was heel wat getrek en geduw in het strafschopgebied van Stoke, en ik had het gevoel dat ik geen enkele bescherming kreeg van de scheidsrechters. Niettemin mocht ik niet gedaan hebben wat ik deed."

"Ik heb me al verontschuldigd bij de trainer en de staf. Er zijn geen excuses, ik was ontgoocheld over de manier waarop ik behandeld werd en verloor mijn kalmte, dat was niet professioneel van me", besluit 'Big Fella'.

Onderzoek

Of de excuses zullen volstaan om een zware schorsing te ontlopen, is nog maar de vraag. De scheidsrechter merkte de fase niet op, maar op tv-beelden is de kopstoot duidelijk te zien en hoogstwaarschijnlijk zal de Engelse Voetbalbond FA op basis daarvan een onderzoek instellen. De match tussen Everton en Stoke eindigde overigens op 1-1.

Belga

Foto: PN

MEER OVER Marouane Fellaini

Meer sportnieuws