1 / 2

3 irritante gedragingen van hem die zeggen: ik hou van jou

Een man heeft het niet altijd even gemakkelijk met het uiten van zijn gevoelens. Zeker niet als de vrouw in kwestie dan ook nog eens de man op het witte paard verwacht qua charmant zijn. Al zijn er enkele irritante aanwijzingen dat hij eigenlijk echt verliefd op je is.

mgeysmans

1) Hij koopt je een verschrikkelijk cadeau

Mannen weten heus wel dat je graag een ketting, ring of ander juweel zou hebben, maar ze horen ook je klaagzang over de kapote koffiemachine, stijltang, föhn of gebrek aan kousen aan. Wat zij echter horen is geen klaagzang, maar een tip om je leven terug wat gemakkelijker te maken. De volgende keer dat hij je dus een toaster koopt, besef dan dat hij dat enkel uit pure liefde voor jou doet.

2) Hij wil seks, ook als jij dat niet wilt

Na een lange werkdag kom je oververmoeid thuis, en heb je nood aan een bad en een bed om in te slapen. Maar het enige waar hij aan kan denken is seks. Nochtans is dat geen teken dat hij enkel aan zichzelf denkt, wel dat hij naar je verlangt en de band tussen jullie wil aanhalen. Mannen zijn erg actie georiënteerd als het op het tonen van liefde aankomt. Ze denken dat seks de beste manier is om aan te tonen hoeveel ze echt van je houden.

3) Hij kijkt niet naar zijn favoriete sport of serie op tv, maar doet ook niets actiefs.

Wanneer mannen hun favoriete dingen opgeven om tijd met jou door te brengen, zien ze dat als een enorm gebaar. Ze beseffen niet dat ze ook dan nog eens de meest romantische ziel moeten uithangen. Het kan dus nooit kwaad om hen een duwtje in de rug te geven, door zelf enkele voorstellen te doen. Zelfs al gaat het over een speciaal weekendje weg, voor je verjaardag of jullie zoveel jaar samenzijn.

Photo News

NIET TE MISSEN