Carroussel moet voor extra sfeer zorgen

Carroussel moet voor extra sfeer zorgen

Carroussel moet voor extra sfeer zorgen

Print
Turnhout - Van donderdag 20 december 2012 tot en met zaterdag 5 januari 2013 zorgt een overdekte ijspiste opnieuw voor de nodige winterpret op de Grote Markt. Naast de ijspiste kan je in veertien gezellige chalets terecht voor drank en hapjes.
De ijspiste is vanaf donderdag 20 december 2012 tot en met zaterdag 5 januari 2013 elke dag van 13 uur tot 22 uur geopend. Op kerstavond sluit de piste om 18 uur, op vrijdag en zaterdag om 24 uur en op oudejaarsnacht om 1 uur. Op nieuwjaarsdag opent de piste om 17 uur. Schaatsen kost 3,50 euro. Wie zelf geen schaatsen heeft, kan er huren voor 1,50 euro. Van de toegangsgelden van de ijspiste gaat naar jaarlijkse gewoonte 1,10 euro per persoon naar een goed doel. Dit jaar werd hiervoor de Vlaamse Alzheimerliga, afdeling Turnhout gekozen.

Nieuw is een nostalgische carrousel die zal zorgen voor extra feestelijke sfeer. Op de hoek van de Grote Markt met de Gasthuisstraat komt een grote versierde kerstwensboom. Wensbriefjes kunnen vooraf op twee locaties ('t Steentje en onthaal Stadskantoor) ingevuld en achtergelaten worden. Aan het Stadhuis en het Toerismehuis komt feestelijke kerstverlichting.

Toon Verheijen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio