1 / 2

Speeltjes om je slaapkameravonturen pittiger te maken + Win!

Wil je wat meer pit in de slaapkamer brengen? Dan kunnen enkele handige gadgets je al een heel pak op weg helpen.

mgeysmans

In het boek 'Vijftig Tinten Genot' van Marisa Bennett staan enkele speeltjes "die je van je ouders nooit gekregen hebt". Seksspeeltjes dus, die het in de slaapkamer allemaal wat spannender zouden moeten maken. Een greep uit het aanbod:

Plaagveer: het gebruik van een plaagveer is een verleidelijke manier om ondeugende spelletjes te beginnen. Ideaal om te gebruiken bij het voorspel.

Rijzweep: een rijzweep is volgens het boek niet enkel handig als je paardrijdt, je kan er ook je partner een sensuele tik op het achterwerk mee geven.

Spankinghandschoenen: wil je met de blote hand je partner op de billen slaan? Dan helpen deze handschoenen de pijn in je handen na langdurig 'spanken' te voorkomen. Sommige handschoenen zijn voorzien van nopjes om het gevoel bij de ander nog te verhogen.

Spankingrokje: De rok ziet er aan de voorkant compleet normaal uit: een lederen kokerrok, maar aan de achterkant is er enkel een lederen riem te zien die het rokje omhoog houdt. Dit zou er volgens het boek voor zorgen dat de partner sensueler kan slaan en meer opgewonden raakt.

Uiteraard staan er nog veel meer tips om je seksleven een pittiger kantje te geven in het boek 'Vijftig Tinten Genot'. Wil jij zelf kans maken op een exemplaar? Speel dan mee met onze wedstrijd!

Vijftig Tinten Genot, Marissa Bennett, Kosmos Uitgevers, 14,95 euro.

NIET TE MISSEN