1 / 2

"Eva Pauwels verzint verhalen voor het geld"

Eva Pauwels heeft er een zeer turbulent leven opzitten. Al strookt haar leven misschien niet zozeer met de werkelijkheid. Sommigen beweren namelijk dat ze het ene verhaal na het andere opdist om geld te krijgen van enkele magazines.

mgeysmans

Dat ze haar baby- en trouwfoto's verkocht wist volgens TvFamilie heel Vlaanderen al, maar haar verhaal van de scheiding zou ze volgens datzelfde blad nu ook aan een concurrerend magazine hebben verkocht. Ook Martine, de ex van Jacques Vermeire, lijkt niet verrast door de roddels.

"Ik hoor wel dat ze voor al die verhalen betaald wordt. Maar is dat ook zo? Het zou me alleszins niet verwonderen, want ze duikt haast wekelijks met een verhaal op. Ik denk wel dat ze daarvoor betaald wordt, of een snoepreisje in ruil krijgt. Met Eva mag je je aan alles verwachten. Ik gun haar nog het voordeel van de twijfel, maar het zou me zeker niet verwonderen. Er zijn constant nieuwe wendingen in haar leven en ze volgen elkaar zo snel op dat je je afvraagt: wat is daar allemaal aan de hand", aldus de vrouw in TvFamilie.

Photo News

NIET TE MISSEN