2 Unlimited met live-concert in Sportpaleis

2 Unlimited, het populaire duo Ray en Anita, geeft op zaterdag 30 maart 2013 een groots live-concert in het Sportpaleis.

Patrick Poppe

Het succesvolle duo scoorde zo'n twintig jaar geleden in nauwelijks vijf jaar tijd dertien wereldhits waaronder No limit, Twilight zone, Jump for joy en Get ready for this. De hits zijn onder meer te horen in films als Any given sunday, Final destination, Space jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire Sports Anthems bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl. Samen met hun producers Jean-Paul de Coster en Phil Wilde maakten zij als eerste housemuziek op grote schaal tot een internationaal succes. Wereldwijd werden er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht.

"Het Sportpaleis krijgt de wereldprimeur van 2 Unlimited live. We werden de jongste jaren heel veel gevraagd, maar we hebben nog nooit een echt live avondvullend concert gegeven met live band, dans en show", zei het duo donderdag bij de presentatie. "Dat België die primeur krijgt, is omdat we een hele goede band met de Belgen hebben en het succes van 2 Unlimited hier ooit ontstaan is. Het concert in het Sportpaleis wordt een blauwdruk voor wat later een echte wereldtournee kan worden."

Aansluitend aan het live-concert vindt de vijfde editie van 'MNM Back to the 90's' plaats.

Tickets en info via

Bekijk hier de videoclip van hun grote hit No Limit:

Patrick POPPE

Foto RL