Matias Suarez faalt weer voor tests CSKA Moskou

Matias Suarez is voor de tweede keer niet geslaagd voor de medische tests in München, waardoor zijn transfer naar CSKA Moskou met minstens twee maanden wordt uitgesteld.

ikerremans

Het is de doorgaans goed ingelichte Russische krant Sport Express die het nieuws vandaag uitbrengt: Matias Suarez is niet geslaagd in de medische tests en gaat nog niet naar CSKA Moskou. "Hij moet nog twee maanden revalideren", schrijft de krant. "Nadien wordt hij voor de derde keer in München verwacht. Ondertussen moet hij zijn revalidatie opvoeren."

Anderlecht reageert voorzichtiger en zegt "eerst de volledige uitslag van de tests te willen afwachten". Maar dat er nieuwe problemen met de knie van Suarez zijn opgedoken, is duidelijk. De transfer, die Anderlecht 8 miljoen euro zou opleveren, is nog niet afgeblazen maar lijkt voor de tweede keer te worden uitgesteld.

Anderlecht verkocht de Argentijn deze zomer na een topseizoen aan CSKA, maar na een eerste reeks medische tests in een gespecialiseerd centrum in München werd de transfer afgeblazen. Zijn knie was nog niet honderd procent in orde en dat blijkt ook nu nog niet het geval.

Dat Suarez nog een derde kans van de Russen krijgt, heeft hij te danken aan de lange winterstop in Rusland. De competitie herbegint pas op 9 maart. Eind januari-begin februari kan Suarez alsnog proberen zijn lucratieve overgang naar CSKA te bezegelen.

Foto ISOsport

MEER OVER Anderlecht

Meer voetbalnieuws