Fixkes op Mechelse Kamikaze Roadshow

Jong talent een podium bezorgen. Dat is de filosofie achter de elf optredens die de Kamikaze Roadshow programmeert in vier Mechelse cafés.

Sven Van Haezendonck

Kamikaze Roadshow is een samenwerking tussen de jeugddienst, het Cultuurcentrum Mechelen, de vzw Mechelse Feesten en de organisatie van de Dijlefeesten. In café-restaurant Mille vindt maandag 3 december om 20u de eerste avond plaats. Yentl, een Rijmenamse die enkele jaren geleden straalde op het podium Maanrockrally, geeft de aftrap.

Daarna komen de Fixkes (foto), die bekend zijn geworden met 'kvraaghetaan', en in Mechelen een try-out doen voor hun nieuwe tournee. Nadien wordt de draad opnieuw opgenomen na de exameperiode van de studenten, en wel op 23 januari 2013. Dan is 'The Hindu Needle Trick' te gast in café Boesjkammeree. Diezelfde maand op 30 januari is De Planeet het decor voor een optreden van '15 min powernap'.

Voorts op het programma: op 6 februari 'Mary's Litte Lamb' in Equator, 'De Janssens' op 13 febuari in café Den Akker, F.O.D op 20 februari in café Boesjkammeree e, nog in februari 'Devil in a dress' in De Planeet. In maart Vanessa Bloom in Equator (6 maart), Kitchen Sink Poëts in Boesjkammeree (13 maart), en tallow in Equator (20 maart). Afsluiter is een surprise act op 27 maart. De locatie is nog niet bekend.

SVH

Foto Patrick Van der Perre

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio