1 / 2

Heist niet langer laatste na zege bij Wezet

Op de zestiende speeldag in de tweede klasse heeft Heist-op-den-Berg zondag de volle buit genomen na een spektakelrijke partij op bezoek bij Wezet.

drombouts

Voor de rust werd niet gescoord, want in deze knotsgekke wedstrijd vielen alle doelpunten na de rust. Na een slecht ontzetten in de verdediging maakte De Pever al snel in de tweede helft de 1-0. Maar Heist sloeg terug. Eerst met de gelijkmaker van Thomas Stevens. En de bezoekers klommen op voorsprong toen Webers aan de tweede paal de 1-2 intrapte.

Op strafschop en met de hulp van de paal schoot Webers het derde bezoekende doelpunt tegen de netten. Voor Webers al zijn negende goal in deze competitie. Makiese kopte de aansluitingstreffer binnen, maar verder geraakte de thuisploeg niet meer.

Het was van 31 maart, na een 1-2 zege tegen Dender, geleden dat Heist op verplaatsing nog eens had gewonnen. Bart Van Den Broeck kreeg een gele kaart. Volgende zaterdag staat de degradatietopper thuis tegen Brussels op het programma.

In de stand klimt Heist naar de voorlaatste plaats met 12 punten. Sint-Niklaas (10 punten) neemt de rode lantaarn over na een 1-2 verlies tegen Moeskroen.

GF

Foto TP

MEER OVER KSK Heist

Meer voetbalnieuws