Red Lions onderuit tegen Pakistan

De Belgische nationale mannenhockeyploeg (IHF 8) heeft zondag zijn tweede wedstrijd in groep B op de Champions Trophy hockey in het Australische Melbourne met 0-2 verloren tegen Pakistan (IHF 9). Eerder verloren de Belgen ook al hun openingswedstrijd met 4-2 tegen gastland Australië (IHF 2).

fvangarderen

In de eerste helft vielen er enkele kansen langs beide kanten te noteren, maar de jongens van kersvers bondscoach Marc Lammers kwamen te weinig in hun ritme en waren te nonchalant voor doel.

Pakistan tankte tijdens de rust vertrouwen en na 55 minuten opende Khan dan ook de score voor de Aziaten (0-1). Twee minuten voor affluiten zette Rasool de 0-2 eindstand op het scorebord.

Teleurstelling

Kersvers bondscoach Marc Lammers was teleurgesteld nadat zijn troepen hun tweede wedstrijd in groep B op de Champions Trophy hockey in het Australische Melbourne met 0-2 verloren van Pakistan. "Ik ben teleurgesteld omdat we niet in ons ritme geraakten en omdat we de kansen niet hebben afgemaakt", was Lammers duidelijk.

"We hadden heel wat kansen om op voorsprong te komen, maar het ontbreekt ons nog wat aan ervaring om onze tegenstanders uit te tellen. Na het treffen met Australië waren mijn jongens ook vermoeid", blikte Lammers even terug.

Nederland

De Red Lions krijgen maandag een rustdag en nemen het dinsdag in hun derde groepswedstrijd op tegen de buren uit Nederland (IHF 3), die zondag niet verder geraakten dan een scoreloos gelijkspel tegen topfavoriet Australië. Elliot Van Strydonck zal er dan niet bij zijn. Hij moet met een breuk aan de voet forfait geven.

Belga

Foto: Reuters

MEER OVER Pakistan

Meer sportnieuws