Sinfra's brengen romantische komedie

Per(r)ongeluk is de titel van het de eerste productie die De Sinfra's dit seizoen brengen. Een verhaal dat zich afspeelt in de buurt van een perron.

Van Reusel Dirk

"Frederik en Isabelle ruziën over hun huwelijksfeest. Kwaad omdat ze haar zin niet krijgt gooit Isabelle haar dure verlovingsring weg. De ring komt terecht op perron 13, het braakliggend terrein waar clochards en bedelaars huizen. Zo komen ze terecht in de leefwereld van sjoemelende bedelaars, een weggelopen zwanger meisje, een gepensioneerde prostituee en onbetrouwbare viswijven", schetst Werner Hillaert het verhaal.

Maar hij is vooral blij dat De Sinfra's de toneelproductie niet moesten afblazen. "Enkele weken voor de première moesten we een grote wijziging doorvoeren. Clement Van Laere die een hoofdrol had diende om gezondheidsredenen vervangen te worden. Eddy Geerts die al in de productie zal, speelt de rol van Clement en op zijn beurt is Eddy vervangen. Een paar weken voor de première is dit een hele opgave maar het is ons gelukt."

Voorstellingen op 1, 7 en 8 december om 20u15. Op 2 december om 18u30 en op 9 december om 15u. Tickets via 09/340 50 56.

DVR

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio