Weg open voor terugkeer Mathijssen bij Beerschot?

Weg open voor terugkeer Mathijssen bij Beerschot?

Weg open voor terugkeer Mathijssen bij Beerschot?

Print
Dubbele surprise op het Kiel. Adrie Koster is sinds donderdagmiddag niet langer trainer op het Kiel. Maar minstens zo verrassend is de naam van zijn mogelijke opvolger. Niet weinig signalen wijzen erop dat Vanoppen ernstig overweegt om Jacky Mathijssen opnieuw naar Beerschot te halen.

Het zou meteen de terugkeer van het jaar zijn. Mathijssen is immers de voorganger van Koster op het Kiel en bezorgde Beerschot vorig seizoen nog een kommerloos seizoen. Net omdat Vanoppen in april vorig jaar de kaart-Koster trok, moest hij de baan ruimen bij Beerschot. Nadien raakte de relatie tussen Vanoppen en Mathijssen flink verzuurd, ook al omdat Mathijssen er nooit een geheim van maakte dat hij zich onheus behandeld voelde op het Kiel en Koster de verkeerde keuze vond voor Beerschot.

Sinds enkele weken zijn Vanoppen en Mathijssen echter opnieuw on speaking terms en beiden lieten recent nog verstaan dat het verleden begraven is. Volgens welingelichte bronnen zou er deze week al contact zijn geweest tussen beide partijen. Mathijssen is sinds zijn vertrek bij Beerschot in april vorig seizoen werkloos.

WVo, LMa

Archiefbeeld Belga

Meer voetbalnieuws