1 / 2

Zo wordt je mise-en-place wel erg simpel

We zijn helemaal te vinden voor apparaten die ons huishoudelijke leven net iets gemakkelijker maken. En als iemand, of in dit geval een keukentoestel, ons van die vervelende mise-en-place kan verlossen springen we al helemaal een gat in de lucht.

mgeysmans

Braun komt dit najaar aanzetten met de Multiquick 5 staafmixer. Klinkt niets spectaculairs aan, maar dat kleine hebbeding kan best meer dan de naam doet vermoeden. Dankzij de hakfunctie kan je vlees, harde kaas, noten, wortels en dergelijke binnen enkele seconden fijnhakken. Kruiden of uien zijn ook niet meer veilig dankzij de fijnhakfunctie. Groenten of fruit in perfecte reepjes raspen is geen probleem meer dankzij het raspinzetstuk, plakjes snijden gaat dan weer dankzij het snij)inzetstuk en met het Julienne-inzetstuk kan je perfect driehoekige, platte of rechthoekige staafjes snijden.

Wedden dat je feestmaaltijden voorbereiden plots een pak minder werk vergt?

De adviesprijs is afhankelijk van de retailer. Voor de Multiquick 7 is de adviesprijs voor de cordless versie 169,99 euro. Voor de Multiquick 5 varieert de prijs naargelang het aantal tools dat je erbij koopt. Voor de mixer op zich bedraagt de adviesprijs 54,99 euro, extra tools zoals de Multiquick Pâtisserie set kunnen zo'n 139,99 euro kosten.

NIET TE MISSEN