Kinepolis uitverkocht voor filmmarathon Twilight

Print

Kinepolis uitverkocht voor filmmarathon Twilight

Dinsdagmiddag hielden Kinepolis Hasselt en Kinepolis Antwerpen een Twilight-marathon. De vier vampierenfilms na elkaar met als kers op de taart, om één na middernacht, de première van de laatste film in de reeks.

Twilight breaking dawn part II is de laatste film in de reeks van vampierenfilms. Om de voorgaande films nog eens op te frissen, vond in Kinepolis een Twilight-marathon plaats. Een hele namiddag vampieren op het bioscoopscherm met Twilight, New moon, Eclipse en Breaking dawn part I. Om precies één na middernacht ging dan Breaking dawn part II in première.

“Voor de marathon hebben we 900 tickets verkocht”, zegt Suzy Horemans, theatermanager van Kinepolis Antwerpen. “Vorig jaar was er ook al een marathon maar deze heeft dubbel zoveel succes omdat Breaking dawn part II de laatste film is.” Dat bewijzen ook de schermen aan de kassa. ‘Volzet’ geven ze aan in zaal 19 en 20 waar de marathon plaatsvindt.

Opvallend weinig bakvissen in de zalen voor de marathon want die horen natuurlijk op school te zitten. Toch spijbelden veel Limburgse leerlingen om het allemaal mee te maken. Iedereen keek vol spanning uit naar de afloop van het verhaal. “Maar ze mogen altijd beslissen om nog een vervolg te maken”, klinkt het bij de fans.

Ilse Van Thielen/Julie Vandormael
Foto's Wim Hendrix

MEEST RECENT