Celebs

Peter Goossens: "Het was me te veel geworden"

Print

Peter Goossens: Het was me te veel geworden

Peter Goossens heeft zijn leven gebeterd, een beetje. De chef-kok die begin dit jaar in een dip belandde, liet gisteren een glimp van z'n ziel opvangen in Café Corsari op Eén.

De sterrenchef van Hof van Cleve, dat nu voor de negende keer 19,5 op 20 kreeg van restaurantgids Gault&Millau, heeft een bewogen periode achter de rug. Hij en zijn vrouw Lieve, door Gault&Millau uitgeroepen tot beste gastvrouw van het land, hielden de media op afstand. Tot gisteren.

Een burn-out had Goossens naar eigen zeggen niet. "Het was me een beetje te veel geworden. Ik heb vijf, zes jaar keihard gewerkt. Het was alles voor de zaak en voor alles erbuiten iets minder."

De chef is naar eigen zeggen weer de oude en ook een beetje een nieuwe man, dat beaamde echtgenote Lieve. "Het is een combinatie. Hij is weer helemaal terug in het restaurant en doet dit heel graag. Peter is anders gaan denken, hij neemt nu meer tijd voor zichzelf."

HVGO / MALU / GvA / Photo News

NIET TE MISSEN