Bestuurder klem gereden en in elkaar geslagen

Bestuurder klem gereden en in elkaar geslagen

Bestuurder klem gereden en in elkaar geslagen

Print
Wuustwezel - In Wuustwezel is een bestuurder zaterdag gewond geraakt bij een geval van verkeersagressie. Hij werd door de inzittenden van een andere auto klem gereden en in elkaar geslagen.

De drie verdachten sloegen daarna op de vlucht, maar konden even later opgepakt worden in het Nederlandse Tilburg. Het drietal werd na verhoor weer vrijgelaten.

Het incident begon op de E19 waar beide voertuigen in de richting van Nederland reden. In de ene auto zaten het slachtoffer en een vrouw en in de andere drie mannen.

"Wat er zich precies tussen beide wagens heeft voorgedaan, is nog niet duidelijk. Vast staat wel dat de auto met de verdachten de andere wagen heeft achtervolgd naar de afrit Loenhout en hem vervolgens heeft klem gereden op de Hoogstraatseweg in Wuustwezel", zegt Patrick De Smedt van de politiezone Grens.

Er ontstond een vechtpartij, waarbij het slachtoffer flink wat klappen moest incasseren. De verdachten zouden ook met een spuitbus gespoten hebben, mogelijk pepperspray. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de politie wilde hij geen verklaring afleggen.

Twee dagen geleden deed er zich ook al een zwaar geval van verkeersagressie voor in Sint-Niklaas. Het slachtoffer raakte zijn onderbeen kwijt nadat hij met een bosmaaier werd aangevallen.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio